Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 10 oktober 2018

Ik denk aan je

Met een al oudere set en mijn meest recente aanwinst maakte ik onderstaande kaart voor mijn lieve zieke vriendin.
De achtergrond is gestempeld met de Hardwood stempel en daarna heb ik er een cirkel uitgestanst.
In de cirkel stempelde ik de uil uit de set Still Night. Eigenlijk wordt hij verkocht als kerstset, maar daar wil ik hem niet voor gebruiken. Ik vind het gewoon een mooie stempelset en wil laten zien dat het dus makkelijk kan om hier gewone kaarten mee te maken. De uil kleurde ik in met blenderpens en daarna maakte ik een deel achter de uil zwart om diepte in het houtdeel te krijgen.
Ik plakte vervolgens het houtdeel op de kaart zodanig dat de uil door het gat naar buiten kijkt. De boomtak komt ook uit deze stempelset en - omdat ik de stansen er niet bij wilde - knipte ik de takken voorzichtig met de hand uit.
Met de Colorful Seasons stanste ik een paar blaadjes om het boomeffect te krijgen. De tekst komt uit de set Van Alles Wat en die stempelde ik op een bannertje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten