Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 1 oktober 2018

Hartelijk gefeliciteerd

Wow, wat ontzettend leuk. Ik zag gisteren dat ik bij de Dutch Cardlovers Challenge met mijn vorige bijdrage in de top 3 sta. Niet gewonnen, maar dat maakt niet uit. Zo'n nominatie vind ik al helemaal leuk.
En dan is gisteren weer een nieuwe challenge van start gegaan en deze keer moet je een rijtje uit een overzichtje kiezen.

Ik heb gekozen voor het rijtje cirkels, verjaardag en mijn favoriete kleur. Dus van links boven schuin naar rechts onder.

En ik maakte er dit kaartje mee:
3 opmerkingen:

 1. Ja super leuk gedaan. Een hele hippe kaart zo met de afbeelding en de stippen. :)
  Leuk dat je weer meedoet met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke combinatie en een erg gave kaart, Ankie! Dank je wel voor het meedoen met Dutch Card Lovers weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker vrolijk met die rode dotjes! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen