Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 13 oktober 2018

Gefeliciteerd met jullie trouwdag

Voor mijn vriendin Maaike en haar man maakte ik dit huwelijksfelicitatiekaartje. Het is vandaag precies 7 jaar geleden dat zij in het huwelijksbootje stapten.
Met de Bloomin' heart stans, stanste ik een hart uit het designpapier Petal Promenade. Vandaag gebruikte ik hier de donkere versie van het papier van. Daarop met wit glitterpapier een uitgestanste 7.
De witte achtergrond emboste ik met de Tufted embossing folder. Wat bijpassend cardstock opgezocht bij de kleuren van het hart en een stukje bakerstwine met glitter en ik was tevreden. Nu maar hopen dat Maaike en Danny het ook mooi vinden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten