Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 6 oktober 2018

Fijne feestdagen

Zoals jullie wellicht de afgelopen tijd hebben gezien, ben ook ik alvast begonnen met het maken van kerstkaarten. We hebben nl. op 3 november bij ons in de kerk bazaar en daar sta ik ook met een kraam met zelfgemaakte kaarten. En omdat we dan toch zachtjesaan richting het eind van het jaar gaan, bedacht ik om alvast ook wat kerstkaarten te verkopen.
Andere jaren is de bazaar altijd in het voorjaar geweest dus dan verkoop je deze kaarten helemaal niet. Ik ben dus ook benieuwd of ze nu wel verkopen.

Hoe maakte ik dit kaartje:
Met de tekst Let it snow uit de set Snow Place stempelde ik de basiskaart helemaal vol hiermee. Daarom een stukje dsp dat uit de restantenbak komt. Met een al wat oudere stempel (waar geen merk op staat helaas) maakte ik het afdrukje dat ik inkleurde met de blenderpens. De tekst fijne feestdagen komt uit de Nederlandstalig set Van Alles Wat.


1 opmerking:

  1. erg leuk geworden zo met de gestempelde achtergrond, met iets simpels kun je toch iets moois creeeren. hugs peet

    BeantwoordenVerwijderen