Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 26 oktober 2018

Even laten weten (2)

En het tweede kaartje met deze tekst is weer heel anders geworden. Ik plakte eerst een stuk rustig designpapier (licht gekleurd en weinig kriebeltjes) op het groene cardstock. Daarna stempelde ik er de gewenste tekst op, en de noodzakelijke vlindertjes.
Omdat ik de set Still Night met de uil zo super vind, heb ik die op een apart stukje cardstock gestempeld evenals de tak waar hij op zit. Deze beide afdrukjes kleurde ik in met de blenderpens en de gewone stempelinkt. Daarna knipte ik ze handmatig uit en positioneerde ze op de kaart totdat ik tevreden was.  En ook deze viel erg in de smaak bij de "opdrachtgeefster".Geen opmerkingen:

Een reactie posten