Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 24 oktober 2018

Even laten weten (1)

En kort geleden had ik opnieuw een bestelling voor drie kaartjes met deze tekst. Ik mocht deze keer zelf bedenken hoe ik ze zou maken, als het maar wel in de kleuren van de bestelster was en als er maar vlinders op zaten.
Een min of meer CAS kaartje is het geworden, gemaakt met twee bannertjes van het SUpermooie designpapier Petal Promenade. Op de achtergrond wat spetters met de Gorgeous Crunch set. Een set die al een poosje uit de catalogus is, maar waar ik nog heel regelmatig en graag gebruik van maak.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten