Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 13 september 2018

Wordt maar snel weer beter

Ter voorbereiding op een workshopje gistermiddag mettwee vriendinnen, maakte ik dit kaartje. Ze hadden speciaal gevraagd om een kaartje met de set Birthday Blooms en ik vond het wel grappig om de bloem te stempelen met Versamark en daarna met wit embossingpoeder te bewerken zodat de bloem wat hoger op de kaart komt te liggen.
De bloemen kleurde ik in met gewone kleurpotloden in twee tinten roze en twee tinten groen, zodat er schaduw effect ontstond. De tekst emboste ik eveneens maar dan op een bannertje van zwart cardstock. Een paar bijpassende kleuren cardstock als kaartbasis en je het op een simpele manier toch een heel fris en leuk kaartje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten