Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 3 september 2018

Projectjes met de You can create it kit

Vandaag een aantal foto's van kaarten en projectje dat ik maakte met de envelop van augustus uit de You can create it kit die je bij Hélène den Breejen kunt bestellen. Erg leuk en altijd een verrassing wat er in zit. Het betreft een kit waar voor 3 enveloppen met papier, of lint, of embellishments of wat ook maar in zitten, en deze keer was dat voor de maanden juli, augustus en september. Ik vind het erg leuk om daar aan mee te doen, juist omdat er soms dingen inzitten die ik zelf misschien nooit zou hebben aangeschaft, maar daar is tenslotte een uitdaging voor. En zo kom je soms tot verrassende  en toch leuke dingen.

Op de eerste foto een kaartje dat ik maakte voor mijn man zijn verjaardag begin augustus. De tekst is bewust gekozen omdat hij al jaren blijft roepen dat hij net 50 is geweest. Dat hij 50 is geweest klopt maar het is toch wel erg rooskleurig gesteld als hij zet net(!).


Het doosje hieronder zat ook in de kit en die heb ik bekleed met dsp en wat stempels uit de set Tropical Chic. Hierin had ik wat geld gedaan.En met het cardstock en wat restantjes dsp maakte ik dit kaartje nog. Hiervoor stempelde ik het takje en het vogeltje uit de set In de bloemetjes zetten en de tekst komt uit de set Postcard Pals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten