Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 11 augustus 2018

Ik wilde je even laten weten

Dat ik aan je denk. Deze tekst komt uit de set In de Bloemetjes zetten en stanste ik uit een restje whisper white met de Stitched Framelits dies.
Het schattige egeltje komt uit de set Postcard Pals en kleurde ik in met mijn Copics.3 opmerkingen:

  1. wat een super leuke stempel , en kaartje . Is de achtergrond ook zelf gestempeld/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Lenet, de achtergrond heb ik inderdaad zelf gestempeld. De streep heb ik met rode inkt een aantal keer herhaald gestempeld.

      Verwijderen