Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 7 juli 2018

Wordt maar snel weer beter

Het Less is More thema van deze week is een kleurenchallenge. Je moet de kleuren Tangerine en Olive (oranje en olijf) gebruiken.
Ik vond de set Fresh Fruit heel geschikt voor dit thema en maakte er onderstaand kaartje mee.
De Nederlandse tekst komt trouwens uit de nieuwe set Van alles wat van SU.3 opmerkingen:

 1. goede kleur toepassing, niet mijn favoriete kleuren en vond het niet makkelijk, maar jou kaartje is super

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super make and great co-ordination

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is beautiful! The red frame really makes the apple pop from the white base and i love that tiny little butterfly... So detailed, yet very CAS! Great work! Thanks for joining us at Less Is More!

  BeantwoordenVerwijderen