Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 7 juli 2018

Jippie!!

Vanochtend hoorden we van onze kleinzoon Mattias dat hij in alle vroegte (07.00 uur op zaterdagochtend is in mijn beleving vroeg) mocht afzwemmen voor zijn B-diploma en hij heeft het gehaald. Trots op deze jongeman!
Het is kennelijk nationale afzwemdag of zo vandaag, wat vanmiddag mag een van onze andere kleinzoons (Joël) ook afzwemmen maar die gaat dan voor C.
Al met een spannend dagje zo :-)

Maar speciaal voor Mattias maakte ik dit kaartje. En Mattias, mocht je dit toevallig tegenkomen op mijn blog, dan weet je dat deze naar jou onderweg is.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten