Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 14 juni 2018

Volg je hart ..

Deze quote was de opdracht van les 3. We kregen een aantal quotes en daaruit mocht je er eentje kiezen die je zou uitwerken en waarbij de letters / de uitwerking je tekst accentueren.
Ik had een opzetje gemaakt met potlood maar was nog niet helemaal tevreden en heb het even een nachtje weg gelegd. En ja hoor, de andere dag zag ik wat ik anders moest / wilde doen. Bovendien bedacht ik me dat het eigenlijk wel een soort van tegeltjes wijsheid is en dat ik de quote dus in de vorm van een tegeltje, in mijn geval een poging tot een Delfts blauw tegeltje, wilden zetten. En wat ben ik blij met dit resultaat. Als je deze quote nu naast de allereerste legt, zie je meteen dat het al wat uitgebreider en netter begint te worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten