Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 9 juni 2018

To a wonderful friend

Vrienden, het thema van de Less Is More Challenge van deze keer. En uiteraard weer veel wit op je kaart overlaten want tenslotte moet het een CAS kaartje zijn.
Ik heb gekozen voor de Dragonfly Dreams set en daaruit de schitterende bijenstempel. Met wat kleine spatjes uit de Gorgeous Crunch om je blik wat meer naar de bij te trekken. En de bijpassende vriendschapstekst eveneens uit de Dragonfly Dream.


4 opmerkingen:

 1. Such a sweet image, fab card

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very cute card! I love the layered CAS look and all the details you added. The splatters look great! Thanks for joining us at Less Is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love bees! Wonderful interest from the splatters and ribbon. Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

  BeantwoordenVerwijderen