Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 20 juni 2018

Just a note to say ...

Een heel eenvoudig kaartje waarop je zelf strepen maakt en een witte die-cut. De Liftchallenge voor deze week. Phoe hé, dat was nog even een uitdaging. Maar goed. Het is uiteindelijk gelukt.
Ik maakte een klein stukje wit cardstock en voorzag dat van strepen door twee kleuren washitape op gelijke afstand van elkaar te plakken.
Daarna stanste ik de libelle uit wit cardstock met de Detailed Dragongly Thinlits van SU. Een tekstje onderaan de kaart moet het geheel completeren.
Niet helemaal mijn ding of stijl maar ben toch redelijk tevreden over het resultaat.


2 opmerkingen:

  1. Het is een mooi en strak kaartje, Ankie! Alleen ... de uitdaging gaat om het maken van strips met inkt/verf enz. Dus helemaal zelf gemaakt. Wellicht wil je nog een poging wagen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
    I love your page on your post.. That is so pretty..
    ดูหนังใหม่

    BeantwoordenVerwijderen