Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 12 juni 2018

Huiswerk ...

De tweede cursus handlettering kregen we als huiswerk mee om een boodschappenlijstje te maken. Niet gewoon zoals je altijd doet, maar met allemaal verschillende letters en verschillende richtingen op geschreven.
Ik maakte dit lijstje en deed er en passant ook maar gelijk een paar tekeningetjes bij.


En op de Facebook pagina van Hélène stond ook een extra opdracht voor degenen die niet meer konden stoppen (hahaha), zoals ik dus.
Daar moest je diepte in je letters aanbrengen met het woord lente. En bij lente horen bloemetjes dus die heb ik erbij gedoodled.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten