Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 26 mei 2018

Laten weten dat ik aan je denk

Als voorbereiding op mijn knutselmiddag van vorige week woensdag bereidde ik dit kaart voor om te maken samen met twee vriendinnen.
Ik emboste met de mooie bomen folder van SU de achtergrond van het (in eerste instantie) witte oplegvel van wit cardstock.
Daarna beïnkte ik dit voorzichtig met de brayer en plakte het op de basiskaart.
Op een restje wit stempelde ik twee maal de panda met ballon uit de Party Panda set. Deze panda's stempelde ik met StaZon, omdat dit het mooiste zwarte pandaatje gaf. De panda's knipte ik daarna uit en knipte daarbij ook een stuk van het lijfje af en het touwtje met de ballon die hij vast had.
De panda's positioneerde ik in de bomen zodat het lijkt alsof ze erin klimmen. De Nederlandse tekst komt uit de set In de bloemetjes zetten en stanste ik uit met de Stitched Framelits Dies.
Het idee voor dit kaartje kwam ik tegen op Pinterest.1 opmerking: