Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 7 mei 2018

9 jaar getrouwd

Dit kaartje maakte ik speciaal voor onze dochter en schoonzoon die vandaag precies 9 jaar getrouwd zijn. Mijn dochter houdt erg van kleur dus vandaar mijn keuze voor de Feathery Friends set. Deze heb ik ingekleurd met de Copic markers. Daarna het cijfer 9 uitgestanst en verhoogd met dimensionals weer terug geplakt in de kaart.
En omdat ik dit kaartje aan een mooi bloemetje gehangen wilde overhandigen, is dit wat later op de dag gepost zodat zij het niet zag, voordat zij het zouden krijgen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten