Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 30 mei 2018

80 jaar

Een van de medebewoners bij ons uit het appartementencomplex - die wij via de winkel ook aardig kennen - werd afgelopen week 80 jaar. Een hele kwieke en gezellige man die je de 80 jaar zeker niet zou geven.
Dus toen we hoorden dat hij jarig zou worden en hoe oud, heb ik voor hem onderstaand kaartje gemaakt.
Hij kwam er de andere dag speciaal voor bedanken en het was dat zijn vrouw gezien had dat het zelfgemaakt was, want hij dit zelf niet had gedacht. Hij vond het echt heel geweldig.
Super toch dat je iemand zo blij kan maken met een kaartje?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten