Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 14 april 2018

You make me smile

Het thema van de Less is More challenge van deze week is: iets gebruiken wat je al heel lang niet meer gedaan hebt en nu voor deze gelegenheid voor de dag hebt gehaald.
Ik heb gekozen voor een Magnolia stempel. Ik denk dat ik die al een jaar of 5 niet meer gebruikt heb. Maar ik vind ze te leuk om weg te doen, dus die liggen een beetje te verstoffen om zo te zeggen. Dus daarom koos ik voor deze stempel. Verder heb ik het thema ook doorgevoerd: nl het terug halen van de kleur in de bloemenwereld. Ik heb een stukje dsp gebruikt dat enkel zwart-wit was. Het Magnoliaatje brengt met haar kleurtjes de kleur weer zachtjes aan terug in deze bloemenwei. (Vandaar dat de bloem ook van zachtroze langzaamaan opkleurt naar het rood uit de potlood/tube.


4 opmerkingen:

 1. So cute, great job of spot colouring too

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat het je leuk gedaan zo met die magnolia stempel/

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a cute image and so beautifully stamped and coloured, a great way to showcase your older stash in a CAS style and thanks for playing at Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So cute ! Very clever design and great colouring. Happy to see that you had fun to play with us at Less is More. Thanks for sharing !

  BeantwoordenVerwijderen