Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 3 april 2018

Van harte gefeliciteerd

Mijn tweede kaartje vandaag is mijn bijdrage voor de Lift Challenge. De bedoeling is om de zgn. "spotlight" techniek te gebruiken op je kaart. Dat is echt heel erg leuk. Je stempelt je kaart en vervolgens haal je er een of meerdere delen uit die je inkleurt. Of je stanst een of meerdere delen uit, kleurt die in en plakt ze dan op de kaart. Dat laatste heb ik gedaan. Ik heb de achtergrond gestempeld met de Lovely as a tree set en op de voorgrond de hond uit de set The Wilderness awaits.


4 opmerkingen:

 1. Mooi Ankie, leuk deze afbeelding voor de techniek. De hond doet het goed in the spotlight! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk met die hond op de voorgrond, zo komen we op ideeen hahaha.Wat een gave techniek hé.
  Groetjes, Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke stempel! Leuk zoals de hond ergens uit lijkt te stappen! Dank je wel voor het meedoen met de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke liftkaart heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen