Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 30 april 2018

Bijdrage Dutch Card Lovers

Gisteren is bij de Dutch Card Lovers Challenge de nieuwe challenge online gegaan. Het thema is alleen blaadjes. Laat ik nu net vorige week een condoleancekaart gemaakt hebben met alleen maar blaadjes. En ik had deze kaart nog niet gepost, dus die mag - ondanks dat het niet de meest vrolijke kaarten zijn - aan de challenge meedoen.


4 opmerkingen:

 1. Best moeilijke challenge , je kaartje is prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart Ankie! Bij blaadjes denk je al snel aan herfst maar eigenlijk kun je met blaadjes alle kanten op. Dat bewijst deze challenge ook maar weer. Ook voor een condoleancekaart zijn blaadjes goed te gebruiken.
  Bedankt voor het meedoen met DCL. Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie kaart en prachtig dat je het vellum erbij gebruikt hebt. Dat geeft een mooi effect.
  Leuk dat je weer meedoet met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige stijlvolle kaart! Mooie achtergrond ook! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen