Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 22 maart 2018

Wasbeertje

Met de set We must celebrate stempelde ik de grote stempel met de diverse dieren, maar knipte de dieren los van elkaar zodat ik ze ook op andere manieren kan gebruiken dan alleen op het rijtje. Uiteraard kan ik - net als meerdere dames gedaan hebben zag ik - de stempels los knippen van elkaar, maar als ik ze ooit wil verkopen dan zijn ze niet meer zoveel waard. Dus dan maar stempelen en op papier van elkaar los knippen.
Dit keer maakte ik een 10 x 10 cm kaartje en beplakte dit met het stoere designpapier van SU. De wasbeer plakte ik op een witte cirkel die ik gestanst heb met de Stitched Framelits dies. De tekst komt uit de set Sentimenten en ponste ik uit met de Word Window pons en plakte dat met dimensionals op mijn kaartje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten