Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 2 maart 2018

Creative Stamping Challenge 2

En mijn tweede kaartje van vandaag is mijn bijdrage voorde Creative Stamping challenge. Deze maand is er een schets om je aan te houden.

Ik maakte er dit kaartje mee. Met het mooie designpapier uit de serie Succulent Garden. De gestempelde takjes zijn uit de We must celebrate set evenals de tekst, en de vlinders komen uit de set Flowering Fields.


2 opmerkingen:

  1. Hoi Ankie, mooie kaart! Leuk dat je meedoet met onze challenge! Groetjes Hélène

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen