Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 31 maart 2018

Celebrate

Deze week is het bij de Less is More de bedoeling om een "CASE"kaartje te maken. Er is dus een voorbeeldkaart gegeven en daar mag je je door laten inspireren.

En dit is het kaartje wat ik ervan gemaakt heb.
Ik heb de afbeelding gestempeld met Versamark en dit met zilver embossingpoeder geëmbost. Daarna heb ik de afbeelding ingekleurd met mijn Copics.En voor de volledigheid hieronder nog het te "CAS-en" kaartje.

8 opmerkingen:

 1. ahhh, great card- think we've even used the same SU diet sentiment! Rebecca x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, this is lovely - such a fabulous take on this week's LIM theme

  Happy Easter

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi Cas kaart!
  Prachtige bloem.
  Fijne Pasen en lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi vind ik deze combinatie van zilver en blauw! Fijn Paasweekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Such a stunning bloom! Love your heat embossing and coloring, it looks very elegant combined with the shiny sentiment! Thanks for joining us at Less Is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So pretty, Ankie. Wonderful colouring within the embossed lines of that gorgeous image.
  Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Such a beautiful card. Thanks for sharing at Less Is More!

  BeantwoordenVerwijderen