Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 21 februari 2018

Twinkle, twinkle, little star ....

En nog maar een kaartje vandaag. Een bijdrage voor de Liftchallenge deze keer. Daar is het thema: repeterend stempelen met 1 stempel.
Dat heb ik gedaan op de achtergrond met de leuke set Moon Baby van SU. Ik heb het lekker neutraal gehouden zodat het kaartje zowel voor een jongen als een meisje gebruikt kan worden.


6 opmerkingen:

 1. Wat een liefje Ankie. Mooie achtergrond heb je gestempeld.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat schattig is je kaartje! Lief met de beertjes en de konijntjes en het slapende kindje. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattig kaartje met deze stempel, leuk die combi met die beertjes.
  Lieve groetjes, Gerrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief kaartje. Een maantje bij babykaartjes vind ik altijd zo schattig. Mooi gedaan, dank je wel Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen