Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 3 februari 2018

Love

Met dit kaartje doe ik mee met de allereerste challenge van Creativestampingchallenge, van Helene den Breejen en haar dochter Kaylee.
Zoals jullie weten ben ik gek op challenges, dus doe ik hier vanzelfsprekend weer aan mee. Met de gevraagde kleuren Night of Navy, Flirty Flamingo en Powder Pink moest je een kaartje of een projectje maken. Ik heb ervoor gekozen om een Valentijnskaartje te maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten