Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 21 februari 2018

Kindness

Dit kaartje is mijn bijdrage voor de Dutch Card Lovers challenge. Hierbij moet je deze keer een kleurenpalet volgen dat zij geven.
En ik maakte er dit kaartje mee.
Met de Touches of Textures stempelde ik het kantstempeltje verschillende keren op de achtergrond in de gevraagde kleuren.
Daarna stempelde ik er de bloem en de bijtjes uit dezelfde set op. Vervolgens gebruikte ik de tekst uit de Waterfront set en ponste die uit met een labelpons. Daarna ponste ik nog een zelfde label uit roze cardstock en plakte dat deels achter de gestempelde tekst. Dit tekstdeel plakte ik met dimensionals op de kaart en deed er als finishing thouch nog een paar enamel dots op.


En voor de volledigheid nog even het plaatje met de kleuren die gevraagd worden.

6 opmerkingen:

 1. Mooie kaart, Ankie, prachtige bloemen! Leuk dat je meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie bloemenkaart, is altijd fleurig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. En natuurlijk dank voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

   Verwijderen
 4. Heel erg mooi gedaan hoor, bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie tere voorjaarskaart! Bedankt voor het meedoen met Dutch Card Lovers.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen