Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 6 januari 2018

Van harte gefeliciteerd

Een heel snel mannenkaartje vandaag. Er lagen nog allerlei restantjes in het laatje op mijn bureau dus die heb ik qua kleuren bij elkaar gezocht en op deze kaart verwerkt. De Nederlandse tekst komt uit de set Koop Je Eigen Geschenk.


1 opmerking:

  1. Mooie, eenvoudige mannenkaart. Het cadeaudoosje voor je schoondochter is mooi geworden. Ga nog even verder kijken wat je allemaal gemaakt hebt, het bloggen stond op een heel laag pitje.
    Een goed en creatief 2018
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen