Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 11 januari 2018

Happy Birthday

Weet je ... ik maak er deze week maar verjaardags themaweek van. Dit kaartje maakte ik met een restje papier dat ik eerder al bestempeld had met de set  Balloon Bash. Daar zocht ik bijpassend cardstock bij en ik versierde het geheel met sequins in de vorm van sterretjes in allerlei vrolijke kleuren.1 opmerking:

  1. Mooie en vrolijke verjaardagskaart, de CAS kaart van gisteren is juist heel stijlvol. Nog gefeliciteerd met je kleinkinderen, mooie kaartjes maakte je voor ze.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen