Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 20 januari 2018

Happy Birdday

Mijn tweede kaartje van vandaag (maar nog niet de laatste) is het kaartje voor de Less is More Challenge van deze week. Deze keer is het de bedoeling dat je een "cute" CAS kaartje maakt. En dit is de mijne geworden.


7 opmerkingen:

  1. Zo fijntjes en lief/leuk! Gaaf die tekst! Fijn weekend verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super cute card. Thanks for sharing at Less is More!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. What a fun image, this chicken is super cute and I love how the sentiment is included in the scene and the card has only one focal point -perfect for CAS! Thanks for joining us at Less Is More!

    BeantwoordenVerwijderen