Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 9 december 2017

Light 'em up

Mijn tweede kaartje van de zaterdag is zoals gebruikelijk voor de Less is More Challenge. De uitdaging deze keer is weer een enkellaags kaartje met het thema licht(jes)
De voorbeelden zijn zoals te verwachten in deze tijd van het jaar vooral kerstkaarten, maar omdat ik die niet meer nodig heb, hen ik er een verjaardagskaart van gemaakt.
Tenslotte zet je op een verjaardagstaart vaak kaarsjes en laat je de jarige die uitblazen. Daar komt het op dit kaartje ook op neer.


6 opmerkingen:

 1. Super make for this week's LIM challenge

  Have a fab weekend

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love those little candles providing the light Ankie - we must't forget birthdays just because we have so many Christmas cards to make:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Absolutely delightful Ankie. Gorgeous delicate colours and a brilliant take on the challenge. Thanks for playing at Less is More this week. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. That's the card I didn't have time to do ! Candles but not for Christmas ! Lovely colours and beautiful sentiment ! Great take on the challenge. Thanks for sharing and for playing along at Less is More !

  BeantwoordenVerwijderen