Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 21 december 2017

Gefeliciteerd

Vandaag een stoer mannenkaartje. Met het mooie hert uit de set The Wilderness Awaits. Omdat ik het niet wilde inkleuren maar meer als silhouette wilde hebben, heb ik het hert volledig zwart ingekleurd. Met de mooie naaldbomen uit de set Wonderland stempelde ik in de kleur Mossy Meadow een woud op de achtergrond.
Het gestempelde deel plakte ik op een stukje zwart cardstock voor het contrast. Op de basiskaart plakte ik eerst een reepje zwart-wit ruitjes papier van SU en een zilverkleurig washitape.
De Nederlandse tekst komt uit de set Sentimenten.2 opmerkingen:

  1. Heel mooi gedaan! Prachtige, stoere mannenkaart. Slim om het hert helemaal zwart te kleuren, past hier perfect bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige stoere kaart, zo mooi het hert in silhouette. Ik heb heel wat kaartjes gemist maar heb ik even teruggekeken, mooie bloemenkaarten kleurde je in. Dank je wel voor je kerstkaart, heel blij mee.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen