Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 25 november 2017

Prettige kerstdagen

En hier ben ik met de zaterdagse post: mijn bijdrage voor de Less is More Challenge. Het thema is "let it shine".
Ik heb gekozen voor een mooie SU ster die ik uit roze papier heb gestanst zonder filigraan, en met filigraan uit zilverglitterpapier. Ik heb het kaartje eerst normaal op de foto gezet zonder flitser, maar dan zie je het glimmende heel moeilijk, dus ik heb ook nog een foto gemaakt maar dan met flitser. Uiteraard is de originele foto zonder flitser het mooist gelukt, dus kijk vooral naar de bovenste foto :-)


en met flitser gefotografeerd:


5 opmerkingen:

 1. Echt een heel verfijnde elegante kaart! Fijne week verder! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautifully shimmering and shining to perfection Ankie. A delightful CAS design and as always thanks for joining us at Less is More this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fabulous cards ! Two cards with one die-cut, and what a die-cut ! Love all the glittery and sparkly look on your beautiful stars ! Thanks so much for sharing and for playing along at Less is More !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the shimmer!! Great cards,

  Hugz Tinz

  BeantwoordenVerwijderen