Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 22 november 2017

Hello

Vandaag een tweede blogpost en wel mijn kaartje voor de Liftchallenge. Het thema is herhaald stempelen in een opeenvolgende kleur of kleurverloop.
Ik maakte dit kaartje. De tekst komt uit de set Hello van SU en het vogeltje komt uit de Feathery Friends. Een set van SU die je als hosstess kon verdienen. Het vogeltje is ingekleurd met de markers.


En hier nog even het voorbeeldkaartje dat je moet liften:

2 opmerkingen:

  1. Mooi kleurverloop op je kaart, Ankie! Dank je wel voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke lift is het geworden met het vrolijke vogeltje erbij. Dank je wel voor het meedoen Ankie!

    BeantwoordenVerwijderen