Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 1 november 2017

Hello Birthday girl

Een vrolijk gekleurd verjaardagskaartje. Met de Gorgeous Crunch stempelde ik spetters in de kleuren Berry Burst, Tempting Turkoois en Lemon Lime Twist. Met de set Hello, maakte ik de tekst op de kaart. Het geheel plakte ik verhoogd met dimensionals op de witte basiskaart.
Een fris en vrolijk en snel gemaakt kaartje.1 opmerking:

  1. Super vrolijke verjaardagskaart met de leuke spetters, mooi gedaan. Ook de vlinderkaart met de kleine spettertjes is mooi geworden.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen