Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 6 november 2017

Happy Birthday

Deze week heb ik de Vintage Leaves voor je in de spotlights gezet. Voor onderstaand kaartje nam ik een stuk Crumbcake cardstock als basis. Met een restjes ruitjes papier uit de Succulent Garden dsp plakte ik een strook op de kaart. Daarop een restje rood glitterpapier.
De bladeren heb ik gestempeld met behulp van de babydoekjes techniek. De bladeren heb ik nog voorzien van een subtiel strikje met twine.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten