Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 9 november 2017

For you

De Vintage Leaves blaadjes zijn dezelfde die ik gisteren op mijn kaartje had staan. Alleen deze keer stempelde ik ze gewoon met inkt uit de inktpad. Daarvoor gebruikte ik de kleuren Garden Green, Cherry Cobbler en Crumbcake.
Alle losse blaadjes verwerkte ik op een cirkel waar ik het middendeel uitstanste. Een stukje lint erom, wat rode besjes op en tussen de blaadjes en een tekst in het midden van de krans (tekst is uit de Wood Words set) en je hebt een leuke herfstkrans.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten