Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 8 november 2017

A note for you

Dit kaartje is een 10 x 10 cm kaartje geworden. Ik heb hiervoor Berryburst cardstock gebruikt. Daarop een paar restjes ruitjes papier uit de Succulent Garden dsp serie. De tekst komt uit de Wood words set.
De bladeren zijn ook vandaag gestempeld met behulp van de babydoekjes techniek en plakte ik met dimensionals op het kaartje. Een klein hartje uit de enamel dots serie in een bijpassende kleur rechts onderop maakt het geheel af.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten