Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 10 november 2017

A note for you (2)

Voor dit kaartje stanste ik met de stansenset die past bij de Vintage Leaves stempeld, een mooi groot blad uit. Op de basiskaart stempelde ik een herfsttafereeltje uit de Happy Scenes set, zodanig dat die achter het uitgestanste blad valt. Met de markers gaf ik de blaadjes en de pompoenen wat kleur. Het cardstock met het uitgestanste blad plakte ik met dimensionals op de basiskaart. Nog twee haantjes uit de Wood Words set  op de voorgrond geplakt en ook de tekst komt uit deze set. Drie sterretjes uit de enamel dots serie maken het kaartje af, samen met een handgetekend stiksellijntje langs mijn kaart en uitgestanste blad.
En dit was gelijk het laatste kaartje van deze week met de Vintage Leaves. Hopelijk heb je met veel plezier de kaarten bekeken en ben je erdoor geïnspireerd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten