Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 14 september 2017

Thinking of you

Het idee voor dit kaartje komt van Pinterest. Met het mooie stoere hout-designpapier maakte ik de rand met de houten cirkels. Met een embossingmal emboste ik een stukje Whistper White en plakte dit deels over het designpapier. (dit dsp zit trouwens niet over de hele kaart, zo hou je nog voldoende papier over voor andere leuke dingen)
Ik nam twee reepjes cardstock, één in Early Espresso en één in Crumbcake. Met Early Espresso inkt stempelde ik de tekst op het Crumbcake reepje en vervolgens knipte ik bannertjes van deze reepjes. De twee groene boomblaadjes stempelde ik met Pear Pizzaz en stanste die uit met de bijpassende framelits. Uit een stukje Close to Coco cardstock stanste ik het opengewerkte blaadje. Het geheel verwerkte ik op de kaart, tesamen met een stukje twine.1 opmerking:

  1. Mooie herfstkaart, leuk dp en een mooie embossingfolder. Je kaarten met de bloemenstempels zijn prachtig.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen