Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 2 september 2017

Hello

Een hele poos terug maakte ik voor Less is More een kaartje waarbij je geometrische figuren op je kaart moest verwerken. Ik maakte aan de hand van dat idee onderstaand kaartje. Het papier is uit de SU serie Succulent Garden en de tekst komt uit de set Jar of Love1 opmerking:

  1. Mooie strakke kaart met alle vierkantjes. Geweldig de letter voor op Lydia haar deur,leuk zo persoonlijk met de afbeeldingen van haar geboortekaartje.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen