Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 28 augustus 2017

ZwemdiplomA !!

Afgelopen zaterdag mocht onze oudste kleinzoon Mattias afzwemmen voor zijn A diploma. Uiteraard heeft hij het gehaald en oma vond dat daar een passende kaart bij moest komen. Middels handlettering maakte ik onderstaand kaartje voor hem.


De letters zijn geschreven met gekleurde gelpennen en de visjes komen uit een stempelset van Marij Bahder.

1 opmerking:

  1. Prachtige kaart voor Mattias, super wat knap die handlettering en leuk met de visjes. Je gestempelde kaart is mooi geworden. Op zondag heb je altijd mooie serene kaartjes met mooie teksten.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen