Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 30 augustus 2017

Scr@p-Cards Challenge

Het is alweer even geleden dat ik deelnam aan de Scr@p-Cards Challenge, maar vandaag is het toch geen weer om buiten te vertoeven dus ik ben mijn hobbykamer ingedoken en heb een kaartje gemaakt voor deze challenge. Over het algemeen ben ik niet zo erg van het scrappen van kaarten omdat die dan wat lastiger te versturen zijn, maar het blijft wel leuk om ze te maken. Dus vandaag een poging met een stempelsetje dat ik vanochtend tegenkwam bij de Boekenvoordeel.
4 opmerkingen:

 1. Mooie kaart, leuke stempel en het papier past perfect. Prachtig dekentje heb je gehaakt, wat een mooie steek. Je kikkerkaartje is zo leuk met al die bubbeltjes.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ankie
  Wat een geweldige kaart met die leuke koe en je hebt alles heel mooi opgebouwd, erg leuk ruitjespapier ook wat er heel goed bij past.
  Bedankt voor je deelname bij de Scr@p-Cards challenge.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een enige kaart met die leuke stempel en het vrolijke ruitjespapier Ankie, dank voor je deelname aan onze Scr@pCardsChallenge!

  XxIrene -DT

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig mooi kaartje Anke en wat een leuke stempel toppie gedaan !
  dank voor je mooie inzending op het scrap-cards challenge blog liefs dt martine

  BeantwoordenVerwijderen