Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 26 augustus 2017

Happy birthday

En het laatste kaartje met de One Wild Ride set in de hoofdrol. Ik hoop dat ik jullie wat ideeën heb kunnen geven voor zowel mannenkaarten als voor deze stempelset.


Ook voor deze kaart pakte ik het stoere designpapier van SU. De motor stempelde ik twee maal met Early Espresso op Whisper White cardstock en stanste die uit met de Layering squares framelits van SU. Als accent koos ik voor Real Read cardstock onder de uitgestanste motordelen. En ook de tekst (die overigens komt uit de Guy Greetings) stempelde ik met Real Red. Ik stanste deze uit met de banner uit de framelits set Bunch of Banners die ook correspondeert met de Born to Ride tekst uit deze One Wild Ride stempelset.

1 opmerking:

  1. Dank voor het laten zien van deze serie, heb weer leuke ideeën opgedaan

    BeantwoordenVerwijderen