Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 14 augustus 2017

Congratulations

Mijn tweede post van vandaag is mijn bijdrage voor de Less is More Challenge van deze week. Deze week moet je weer een enkellaagskaart maken en er moet een voertuig op staan. Komt dat even goed uit: laat ik nu net een week of twee geleden mijn One Wild Ride stempelset hebben binnengekregen. Deze stond al heel lang op mijn verlanglijstje en heb ik nu eindelijk in mijn bezit.
Ik ben begonnen met een grijs kaartje en Smokey Slate inkt.


Op zich was ie wel mooi, maar voor mijn gevoel miste ik nog wat. Ik denk dat ik het geheel wat te flets vind. Dus ik ben opnieuw begonnen en maakte een bijna identiek kaartje maar dan op wit cardstock en met zwarte inkt. En inderdaad spreekt dit kaartje veel meer. Dus ik plaats het witte kaartje als bijdrage maar laat het grijze ook zien, zodat je ziet wat kleur kan doen.


7 opmerkingen:

 1. jouw kaartje is ook mooi hoor, meer lege ruimte, beter voor cas ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is fab, Ankie! Very cool and grungey. I love the combination of grey and red. Thanks for playing along with us at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaartjes en leuk om te zien wat een verschil zwart en grijs geeft.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 2 fantastic takes on the same card. Love the generation stamping idea on the first one and both are perfectly CAS and ideal takes on the challenge. Thanks for playing along with us at Less is More this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is great! Love the simplicity of your card and the pop of red.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great stamping! I love the shadow image, very creative and effective! Wonderful graphic color palette too. Thanks for joining us at Less Is More!

  BeantwoordenVerwijderen