Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 22 juli 2017

Van harte

Dit is wel heel toevallig.. Het eerste kaartje van vandaag was ook bijna niet gestempeld (alleen de tekst) maar mijn kaartje voor de Less is More challenge mag dit keer ook geen stempelafdrukjes bevatten. Pfff. Dat is lastig voor iemand die alleen maar stempelt :-)
Maar goed, ik heb nog wel wat hobbytijdschriften liggen en kon daar nog wel een aardig plaatje vinden. Ik heb er dit kaartje mee gemaakt.
Het plaatje komt dus uit een tijdschrift en de tekst heb ik met handlettering gemaakt.
3 opmerkingen:

  1. This is gorgeous, Ankie! I can't believe how beautifully you've hand lettered the sentiment (wow) and I love the eye catching dolphin scene. Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. What a pretty card! This layout is perfect for CAS and that dolphin is so cute! Thanks for joining us at Less is More!

    BeantwoordenVerwijderen