Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 24 juli 2017

Mannenkaarten in de hoofdrol

Omdat ik weer zonder mannenkaarten zat, heb ik deze week het thema mannenkaarten meegegeven. De komende week zie je dus verschillende mannenkaarten voorbij komen waarvan ik hoop dat ik je wat inspiratie kan geven.
Op dit eerste kaartje heb ik gebruik gemaakt van het stoere designpapier van SU. Ik nam een lekkere brede strook en plakte die op een stuk Chocolate Chip cardstock. Met de set Guy Greetings stempelde ik de auto in deze zelfde kleur bruin en stanste die uit met de Stitched Framelits cirkel. Ook de tekst komt uit de set Guy Greetings.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten