Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 9 juli 2017

Dan zweef ik op de wind


2 opmerkingen:

 1. Wat MOOI Ankie!
  Ik zat net je profiel te lezen en zie dat jij ook 6 kleinkinderen hebt en net als wij ook 3 jongens en 3 meisjes! Ook wij hebben een dochter en twee zonen en een schoonzoon en twee schoondochters!....grappig!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart, ik hoop dat jij je de komende tijd ook gedragen weet na zo'n emotionele week. Veel sterkte voor de komende tijd.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen