Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 5 juni 2017

Pioenen

Ter voorbereiding op een knutselmiddag met twee vriendinnen komende woensdag, maakte ik deze kaartjes met vellum. Dat was nl. de vraag na de knutselmiddag van de vorige keer. Of ik ze een keer wilde helpen met kaarten met vellum.
Ik heb de bloem uit de Birthday Blooms set op vellum gestempeld met Versamark en daarna, aan de achterkant, ingekleurd met Copics. Dan krijg je aan de voorkant een mooie zachte kleur. De voorbeelden kleurde ik in met verschillende kleuren om zo te laten zien wat kleuren kunnen doen. En dan mogen de dames woensdag zelf kijken welke kleur ze willen gaan gebruiken.
1 opmerking:

 1. Goedemorgen Ankie,
  Mooie pioenen op je kaarten!
  Ik geef de voorkeur aan de onderste, zacht van kleur.
  Heb je ook nog embossingpoeder gebruikt voorop, ziet er zo mooi uit.
  Fijne dag vandaag en veel plezier woensdag met de dames, groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen