Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 17 juni 2017

Fijne Vaderdag

Mijn eigen vader leeft al 12 jaar niet meer, maar mijn schoonvader heb ik nog wel. Dus voor hem maakte ik dit kaartje. Hij heeft een groot aquarium als hobby, dus ik vond die visjes in dit geval wel heel toepasselijk. Als het goed is vindt hij dit kaartje vandaag bij de post.


1 opmerking:

  1. Prachtige kaart, ik vind hem geweldig, heel mooi gedaan. Mijn vader leeft ook al 12 jaar niet meer, was nog maar 56. Zulke dagen blijven toch altijd lastig.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen